Välkomnar vecka 17!

 
Denna vecka väger bebis ungefär lika mycket som en avodado!
 

Veckan ordnade upp sig till slut och slutade riktigt bra! Vi fick en hel del gjort i helgen som var, körde sopor, städade trädgården, O fick nya skor, handlade mat och tvättade. Nu återstår lite städning innan vi kan börja med våra renoveringsplaner. Nej, det går verkligen inte fort framåt här hemma för tillfället, men hoppas på en liten förbättring nu när väl elva kassar barnkläder, 5 sopsäckar andra kläder och skor m.m. är borta från övervåningen. 
 
Idag ska O på ögonkontroll och sen är det planering och städning som gäller. Planering av våra lediga helger framöver och vad vi verkligen ska satsa på först. Vi kom fram till igår att barnen behöver få en större gungställning och vi vill ha en liten altan även på framsidan av vårat hus.(Dessutom behövs ny trall på baksidans altan) Så vi får se vad det blir för prioriteringar! Vi fick i alla fall upp studsmattan i helgen och sandlådan är rensad från vinterns kattskitar där i så nu har barnen iaf att roa sig med ute.
 
Som ni ser börjar jag bli lite piggare trots allt, ibland känner jag mig inte ens gravid. Men snart går det inte att ta miste. Min mage var verkligen som en kula igår ;-) Dålig på att ta magbilder, måste försöka få till en under  dagen eller i morgon. Vid mina tidigare graviditeter blev det nästan inga alls. Inte en bild finns det på min bara  gravidmage med F. Det är synd, för då var jag smal och fin i övrigt, hade varit kul att se. Med O och denna väger jag 10 kg mer. Men håller mig faktistk kvar på startvikten ungefär, än så länge.