Lite mera verkligt!

 
Igår fick vi kallelsen för snittet på posten. Med ens blir det mycket mera verkligt! Vi ska få ett barn till. Vi ska till Förlossningen, för fjärde gången och vara med när vårt fjärde underverk kommer till världen. Fantastiskt!
 
I morgon är det 35 fulla veckor. Igår kväll hade jag ganska starka sammandragningar. Gjorde ont både i magen och ryggen, men de gick över när jag klev upp ur soffan och gick och lade mig i sängen. Sen tog det närmare två timmar innan jag somnade ändå. Kunde inte andas, hur jag än låg. Så irriterande. Vill så gärna att magen sjunker lite snart, men hon var inte alls fixerad hos bm senast. Känner av trycket mot revbenen, bränner och gör ont. Längtar tills det är dags!
 
Igår tvättade jag babykläderna, nya bäddsetet, täcket och kudden. Ska stryka bäddsetet och ev bädda spjälsängen i eftermiddag. Ska även försöka börja med babynestet! Mamma var här och hjälpte mig få igång symaskinen igår. Det började med att hennes som jag lånat, strulade så hon skulle komma och hjälpa mig få igång den. Men det visade sig att den var trasig så  istället kollade vi på min som också strulat, men det var tydligen bara någon inställning, så nu funkar den! Perfekt ju!
 
Gick ner på styrka igår kväll på Levaxin dos. Tar från och med nu 150 mikrogram.