V 10+3 och inskrivning!

Japp igår var jag på första besöket hos barnmorskan. Gick bra! Fick ny bm igen. De två första graviditeterna hade jag samma bm som mamma hade när hon väntad oss. Nu har hon gått i pension sen nåt år tillbaka och hon som jag hade vid min förra graviditet slutade precis efter mitt bf datum. Men den nya är bättre! Jättebra att prata med. Min svägerska har samma bm. :-)
 
Blodtryck: 115/75
Hb:120
Bs: 5,3
Urin: ua
 
Hon tog även andra prover som jag får svar på i slutet av veckan ferritin och Tsh bl a. Den 28 maj när jag tog sköldkörtel proverna senast hade jag ett Tsh på 11!! Katastrof! Hoppas verkligen den lilla där inne inte tagit någon skada. Höjde ju då med 25 mg till 150 mg men sen igår kväll tar jag 175 mg tills jag får veta vad jag ligger på. Risken är stor att jag har för högt tsh fortfarande. Därav min trötthet, viltuppgång och tröga mage!
 
Jag fick även lite info om träning och bäckenbotten träning. Tips på vad jag kunde äta som innehåller mycket järn, när jag inte klarar av järntabletterna. Äter dock M mamma från hälsokost som innehåller bl a järn. Men för lite. Äter även omega 3 just nu. Ska dit efter RUL igen runt vecka 20. 
 
Tandläkarbesöket gick också relativt smärtfritt. Lite tandsten, men inga hål. Dock ville jag inte ta röntgen bilderna nu så ska dit igen i februari. Då blir det troligen remiss till Västerås för att ta bort visdomstanden. Den måste bort för annars kommer jag tappa en viktigare permanent tand. Hon tyckte jag skulle börja spara.. 4000 ungefär skulle det kosta. Jippi!