Solen skiner!

Underbart väder idag! Då blir man genast lite piggare.
 
Känner mig dock lite nojjig idag. Jag mådde jättelilla igår kväll och fick lov att ta en lergigan comp för att kunna få i mig middagen. Men idag har jag knappt mått illa alls. Det har oftast kommit den här tiden på dagen, gårdagen var ett undantag berodde troligtvis på min ibs(eller en släng av magsjukan?) Men det är så markant skillnad till idag. Kände bara nu lite innan mellanmålet. Men det finns kvar även efter nu så jag kanske kan lugna ner mig lite...
 
Grejen är att jag har molvärk och ont i ryggen nu på eftermiddagen också, men hoppas att det beror på att jag städade och plockade från golvet i Felix rum hela förmiddagen. Shit, trodde jag skulle kunna låta bli att nojja mig denna graviditet, men det verkar kört! Med de två första innan mitt mf så oroade jag inte mig en sekund för att det kunde ske. Gud så underbart det var!
 
I övrigt är barnen piggare igen(utom Felix som har fått ont i halsen) Men han slapp, vad det verkar, magsjuka iallafall. Ingen av oss andra har blivit sjuka. Håller tummarna för att det fortsätter så. Oskar har ätit bättre idag igen också, känns kanonskönt!