Välkomnar vecka 27 och semester!

 
Nu har vi äntligen inlett semestern för i år. Startade med ett par dagar i stugan vid upplandskusten. Kanonväder och bad bjöd första dagen på, underbart! Andra dagen var något kallare, men solen sken så man får vara nöjd ändå. Vi roade oss med att rita i sanden en stund.. Och så fick ju barnen träffa farmor.
 
Lillebror bara växer och växer, jag har redan gått upp 6 kg. 84.3 kg visade vågen i morse. Jag hoppas det inte blir alltför mycket viktökning denna gången heller.. Med båda barnen har jag vägt ungefär 5-6 kg mer efter förlossningen mot vad jag vägde när jag blev gravid.
 
Igår var vi till Specialistmödravården för samtal med läkare inför förlossningen. Enligt honom så får jag välja om jag vill föda vaginalt eller välja snitt. Så nu är jag ännu mera kluven... Mycket att fundera på! Jag behövde inte bestämma mig än.. Ska gå i Klara samtal med början i slutet av sommaren, få se om det kan hjälpa mig att komma fram till vad jag vill/vågar göra. Det jag är mest rädd för är att jag ska spricka upp igen och att jag aldrig blir riktigt bra där nere. Just nu har jag inga större men av det, vill ju inte få det heller! Men enligt läkaren och barnmorskor som jag pratat med så är det väldigt ovanligt att man spricker lika mycket andra gången.. Samtidigt har jag läst om de som blivit rekomenderade att välja snitt pg a risken för större skador. Jag lär återkomma i ämnet!
 
Nu ska vi kika på en film innan sängdags.