Snart är detta år förbi och vi blickar framåt!

 
 
Blev ensam en stund. Alla försvann ut ur huset. Morfar hämtade stora killarna och sen åkte maken och lilleman efter. De har varit ute med mormor och åkt skidor på eftermiddagen. Fint väder för det äntligen! Synd att det vita inte föll ner innan jul bara, men vi har inte så mycket att säga till om i det fallet. Vi får vara nöjda ändå!
 
I morgon ska faster få träffa lillskruttan igen! Brorsan ringde och bjöd över oss. Slut på festerna, nu passar det helt plötsligt väldigt bra att fira nyår med storasyrran och barnen. Tackar man för! 
 
Tydliga tecken på äl idag. Ser fram emot nästa helg då jag förhoppningsvis kan testa! ...Om inte tempen väntar med en höjning och ff lägger äl först om några dagar. Men som sagt både tydliga tecken när man går på toa och känningar i magen. Ondast igår kväll faktistk, även om det inte var så skarpt och ihållande. Lite rädd att smärtan och lh ökningen ligger först i morgon.. Men vi litar på tempen. För någon feber har jag inte längre. Har varit duktig och inte köpt några äl test heller denna månad! Känns skönt, äntligen lite självdisiplin!
 
Tanken är att det bara blir två test denna månad. Eller ev ett. Har inte bestämt mig fullt ut. Det bästa vore att bara ha ett och ta det måndagen den 11e om det är så att ff prickar in äl som idag. Men kommer bli en sjukt jobbig helg isf så tycker jag är ganska duktig om jag lyckas hålla mig till lördag el söndag. Äl+10-11 då. Så antingen ska jag köpa ett testa tidigt och ta på äl+10 eller så ska jag köpa tvåpack cb el apotekets och ta äl+10 och äl+13. Får fundera, är ju några dagar kvar...... Ska försöka koppla bort det nu. Först har vi saker inbokade efter nyår och sen har barnen jullov nästa vecka också, så behöver knappast vara sysslolös.
 
Önskar er ett Gott slut på 2015 och ett härligt 2016!!
 
/H