Härliga fredag!

 
Vad mer kan man säga om en sådan här dag!? Maken ledig, tur till staden med bara ett barn medan de större var i skolan, myst med barnen och gått en långpromenad på dryga 6 km alldeles för mig själv! Njuter av sådana stunder. 
Nu på kvällen har jag klippt maken och sen ska han få färga mitt hår. Ska bli skönt, både att bli lite ompysslad och att få en och samma hårfärg rakt igenom. Nu har jag en bit utväxt med min egen bruna färg och resten i en rödare nyans. Återkommer med före och efter bilder!
 
Har pratat barn en hel del också när vi fått lite egentid tillsammans med bara lillskrutt.  Vi är eniga om att vi vill satsa på en stor familj även om det kommer betyda att jag får gå hemma några år till. Har inget jobb och inga planer på att lämna E på förskolan före 2 års ålder. Nu blir han hemma lite längre men det känns skönt att kunna vara det. Men sen är det stopp på bebisverkstad då jag redan nu genomgått två kejsarsnitt och tre är absolut max av vad jag vill utsätta min kropp för. Hoppas innerligt på en flicka den här gången. Även om en pojke självklart är lika älskad som en lillasyster. 
 
Nu ska storpojkarna isäng snart så vi kan färga hår och kika på en film.
Trevlig helg önskar jag er alla där ute!
/H