Går in i v7, 6+0 idag!

Här är en som älskar att åka rutchkana!!
 
Nu har jag snart passerat båda mina mf - dagar känns bra, även om det kan hända ändå. Började blöda v5+3 sist och 6+0 vid mitt första. Känns ändå skönt denna gång med starka symtom, växtvärk och ett superstarkt cb plus i förrgår. Känner även förändring i brösten. För att inte tala om tröttheten!..
 
Igår var det den mest välfyllda dagen på länge för mig. Började med att jag skulle till tandläkaren redan kl 7.45. Åkte med mamma in till stan som skulle ha barnen under tiden. Kom dit och min tid var avbokad pga att tandhygienisten hade sjuka barn och jag hade haft min telefon på ljudlös och inte hört el sett smset som jag fick tio minuter innan vi åkte. Men jag hade ju lovat barnen en dag på stan då de även var lediga från skolan, så det var bara att vara kvar i stan tills mor min slutade jobbet vid strax efter 14..
 
Hann med lite utöver det vanliga iaf. Två svängar i Salas fina lekpark, fika, lunch, lite shopping och besök på biblioteket! Sen blev det storhandling påvägen hem på Ica.
Inte nog med det så skulle vi ut till mina föräldrar på kvällen och plöja upp ett potatisland, så i morgon blir det till att sätta potatis! 
 
Avslutade kvällen med att somna i soffan till Lets Dance innan barnen! Vid tolv masade jag mig upp och förflyttade mig till sängen. I morse tog R barnen så sammanlagt fick jag nog ihop 13 timmar närmare!..